Händelser från V. 39

I fredags gjorde gjorde vi igelkottar av trolldeg. Vi har tittat på film och lärt oss fakta om igelkotten. Detta arbete fortsätter nästa vecka då vi ska måla våra igelkottar.  .
          
På förmiddagen träffade vi våra faddrar i årskurs 3 och årskurs 6. Tillsammans gick vi en promenad i elljusspåret där vi lärde känna varandra genom att få svara på frågor som handlade om oss själva, t ex vilken färg eller djur vi gillade mest. Det blev ett lyckat möte.
                                       
Vi har också varit ute en hel del under veckan. Då har vi tittat på hösten och vad som händer i naturen. Detta har vi gjort på skolgården, i skogen och vid den spontana idrottsparken. Här kommer några härliga bilder från veckan.


Vi kommer att få en lärarkandidat som ska göra sin praktik i förskoleklassen från vecka 40-45. Hon heter Elenore Gustafsson.
Trevlig helg!
 

2 svar på ”Händelser från V. 39”

Lämna en kommentar