Bakning, Lucia och faddrar.

Den här veckan har vi hunnit med mycket. Vi bakade saffransbullar för fullt under måndagen och tisdagen. På torsdagen åt vi jullunch tillsammans med våra faddrar i klass 3. På fredagen pysslade vi även tillsammans med faddrarna.
Sedan får vi givetvis inte glömma den trevliga Luciafesten vi hade på torsdagskvällen. Det var lite svårt att ta bra bilder eftersom vi var så otroligt många i publiken, över 200 st. Det är ju fantastiskt att så många vill vara med och lyssna. Men det är inte så konstigt, barnen är ju både supersöta och superduktiga.
Vi vill påminna om att nästa vecka slutar barnen skolan på torsdag kl 10.00. Det kommer inte serveras någon lunch till skolbarn. Endast elever som meddelat att de ska vara på fritids får lunch. Näst vecka kommer ni få lapp hem om detta.
Trevlig tredje advent.

Lämna en kommentar