Vänstay torsdag 14/2 kl. 18.00

Hej! 

Information v. 7

Torsdag 14/2 klockan 18.00 är ni välkomna till Stocksätterskolans matsal och lyssna till era barn som tränat på att spela instrument under några veckor på musiklektionerna. Efter konserten fikar vi tillsammans i Ekens Ljusgård. Den här gången får alla ta med sig egen fika.

Varmt välkomna!

Onsdag 13/2 åker vi till Kvarntorp och åker skidor och pulka. Skolan börjar som vanligt kl 08.15. Vi åker med buss till Kvarntorp kl. 09.30- Vi beräknas vara tillbaka till skolan ca. 13.30. Viktigt med varma kläder !Skollunchen den här dagen är korv, bröd och mjölk. Ta gärna med extra matsäck och ett sittunderlag. Ta med egen pulka och hjälm. Finns endast ett fåtal hjälmar och pulkor att låna. Även de barn som ska låna slalomskidor behöver ha pulka och hjälm med sig. Det finns inte möjlighet att låna skidor hela dagen.

V. 8 är det sportlov !

 

 

2 svar på ”Vänstay torsdag 14/2 kl. 18.00”

Lämna en kommentar