Gröna gruppens miljögrupp!

V. 10                                                                               Hej !

I torsdags presenterade Ciara och Amanda en strålande idé för klassen. Dagen innan hade de varit ute på skolgården och plockat skräp. De upptäckte att de var väldigt mycket skräp på marken och vid skogskanterna. Deras förslag var att vi skulle starta en miljögrupp.

         

På rasten plockade alla i vår klass skräp och vi fick hjälp av orange grupp, gul grupp och även elever i årskurs två. Innan vi slutade skoldagen gick vi och kastade alla sopor som vi hittat i soptunnan. 

 

I fredags hade vi klassråd på morgonen där vi beslutade vad klassens miljögrupp ska heta. Det förslag som vann blev “Djurpatrullen”. Den står för att rädda djur & natur från skräp och nedsmutsning! Nästa vecka fortsätter vårt spännande arbeta med att vårda naturen och vara rädda om allt liv som finns där.

Trevlig helg önskar Eken !

Lämna en kommentar